O NAMA

O nama

Limarska radnja osnovana je 1971 godine, nalazi se u Baru, Polje bb. Osnovana kao mala obiteljska radionica koja je danas prerasla u veoma ozbiljnu I produktivnu limarsku radnju, koja je u vrlo kratko vrijeme pronašla svoje mjesto na tržištu. Firma se bavi proizvodnjom gradjevinske limarije, krovne konstrulcije, izrada oluka, rebranje limova, limarskom galanterijom, izradom ventilacije, prodajom panela I svih proizvoda vezanih za lim, I sve to zahvaljujući obrazovanim I obučenim djelatnicima I uz primjenu najsavremenije tehnologije u izradi, rezanju I savijanju različitih profila od lima.

S5 GROUP posebnu pažnju posvjećuje ljudskim resursima I njihovom stručnom osposobljavanju za rad sa mašinama HKS CNCprofi (mašina za rebrovanje lima,savijanje lima I siječenje lima) kao I ostale pomoćne opreme. Proizvodne hale su opremljene najsavremeniom kompjuterskom tehnologijom za obradu lima.

Tokom cijele godine u skladištu imamo sve vrste bakarnih, obojenih I neobojenih limova različitih debljina u rolni I u tablama spremne za prodaju ili obradu. Politika poslovanja usmjerena je na profesionalnost I maksimalno zadovoljstvo klijenta I korisnika usluga. Firma je do sada uspješno poslovala I pokazala uspjesne rezultate. Cilj investitora je proširenje sopstvene djelatnosti I razvoj koji mu ovaj program obezbedjuje ka sticanju jednog od najboljih proizvodjača  u okviru sektora u kom funkcionisu. Firma se bavi maloprodajaom I veleprodajom proizvoda. Trenutno ima prihode 60% na veleprodaju,a 40% na maloprodaju. Klijenti su nam sva veće preduzeća u Baru, Budvi, Podgorici…

KLIJENTI

 Novi Volvox Podgorica

Rolomont 2000 Bar

RAŠKETIĆ BAR

Roksped Podgorica

AG info plan Budva

 IZOMONT MNE PODGORICA

   BEEPLER & JACOBSON MONTENEGRO BUDVA

  GRADJEVINAR PODGORICA

Trudbenik Podgorica

E plus Bar

Brkanović Bar

GSV Gradjevinsko preduzece Podgorica

Čelebić Podgorica

ID PLUS KOTOR

EDEKS GRADNJA PODGORICA

  KALAMPER BAR

Rapex Bar

Medjedovic company Bar,

CONSING BUDVA

MBA Group Budva

MHG DADI PODGORICA

MHG DADI PODGORICA

BARGRADNJA BAR

DIASTASI TECHNICAL DSD PODGORICA

Neki od naših radova

"S5 GROUP" Kontaktirajte nas