O NAMA

O nama

Limarska radnja osnovana je 1971 godine, nalazi se u Baru, Polje bb. Osnovana kao mala obiteljska radionica koja je danas prerasla u veoma ozbiljnu I produktivnu limarsku radnju, koja je u vrlo kratko vrijeme pronašla svoje mjesto na tržištu. Firma se bavi proizvodnjom gradjevinske limarije, krovne konstrulcije, izrada oluka, rebranje limova, limarskom galanterijom, izradom ventilacije, prodajom panela I svih proizvoda vezanih za lim, I sve to zahvaljujući obrazovanim I obučenim djelatnicima I uz primjenu najsavremenije tehnologije u izradi, rezanju I savijanju različitih profila od lima.

S5 GROUP posebnu pažnju posvjećuje ljudskim resursima I njihovom stručnom osposobljavanju za rad sa mašinama HKS CNCprofi (mašina za rebrovanje lima,savijanje lima I siječenje lima) kao I ostale pomoćne opreme. Proizvodne hale su opremljene najsavremeniom kompjuterskom tehnologijom za obradu lima.

Tokom cijele godine u skladištu imamo sve vrste bakarnih, obojenih I neobojenih limova različitih debljina u rolni I u tablama spremne za prodaju ili obradu. Politika poslovanja usmjerena je na profesionalnost I maksimalno zadovoljstvo klijenta I korisnika usluga. Firma je do sada uspješno poslovala I pokazala uspjesne rezultate. Cilj investitora je proširenje sopstvene djelatnosti I razvoj koji mu ovaj program obezbedjuje ka sticanju jednog od najboljih proizvodjača  u okviru sektora u kom funkcionisu. Firma se bavi maloprodajaom I veleprodajom proizvoda. Trenutno ima prihode 60% na veleprodaju,a 40% na maloprodaju. Klijenti su nam sva veće preduzeća u Baru, Budvi, Podgorici…

KLIJENTI

 Novi Volvox Podgorica

Rolomont 2000 Bar

RAŠKETIĆ BAR

Roksped Podgorica

AG info plan Budva

Trudbenik Podgorica

E plus Bar

Brkanović Bar

GSV Gradjevinsko preduzece Podgorica

Rapex Bar

Medjedovic company Bar,

CONSING BUDVA

MBA Group Budva

Neki od naših radova

"S5 GROUP" Kontaktirajte nas