PRODAJA STANOVA

JEDNOSOBNI STANOVI

Firma se bavi proizvodnjom građevinske limarije, krovne konstrukcije, izrada oluka, rebranje limova, limarskom galanterijom, izradom ventilacije, prodajom panela i svih proizvoda vezanih za lim, i sve to zahvaljujući obrazovanim i obučenim djelatnicima i uz primjenu najsavremenije tehnologije u izradi, rezanju i savijanju različitih profila od lima.

PRODAJA - JEDNOSOBNI STANOVI

LUKSUZ I KOMFOR NA ODLIČNOJ LOKACIJI! Blizina glavne saobraćajnice obezbjeđuje lak i brz pristup ostalim dijelovima grada, automobilom ili gradskim prevozom. Udaljenost zgrade od centra grada iznosi 1,6 km.  Zgrada se gradi i oblaže najkvalitetnijim materijalima, koji ispunjavaju konstruktivne uslove stabilnosti, izdržljivosti i trajnosti, ali i najvažnije uslove komfora: vizuelni, svjetlosni, zvučni i toplotni.

jednosobni
STANOVI

PRODAJA - dvoSOBNI STANOVI

STVORITE SVOJ DOM SA NAMA! Vrhunski projektovani i dizajnirani stanovi i pažljivo odabrani sadržaji premijum kvaliteta jedinstvena su formula za sigurnu investiciju i zaista udoban život. S5 real estate stanovi, za one kojima je samo najbolje dovoljno dobro!

DVOSOBNI STANOVI